"Хроніки наддержави": Мешканців російського села влада благає в складчину побудувати туалет для "соціально-значимого об'єкта"

Відділення пошти, Будинок культури, фельдшерсько-акушерський пункт і бібліотека в цьому селі досі без санвузла.

У Хабаровському краї жителів села Матвіївка просять в складчину побудувати туалет для «соціально-значимого об'єкта». Про це повідомляє Інформаційний канал «Алло, район!» в соцмережі "ВКонтакте", передають Патріоти України.

Ініціативні односельці влаштували збір коштів на будівництво туалету, який буде розташовуватися за адресою: село Матвіївка, пров. Ювілейний, 1, де знаходяться відділення пошти, Будинок культури, фельдшерсько-акушерський пункт і бібліотека.
Невідомо, як вийшло, що ці об'єкти до сих пір не мають санвузлів. «Теплий громадський туалет, потрібний і важливий, це перш за все наше здоров'я, і здоров'я підростаючого покоління», - йдеться в оголошеннях (збережено пунктуацію автора), розклеєних в громадських місцях населеного пункту.
«Новини ядерної наддержави! Збір коштів на туалет для фельдшерського пункту, де він за замовчуванням повинен бути», - написав у соцмережі житель села Роман Пшеничников. Теплий громадський туалет планують побудувати до 20 грудня нинішнього року. Для цього необхідно зібрати 893 тисячі рублів.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...