"Христос воскрес". - "Воскресне Україна": Супрун згадала про воїнів УПА та наших Захисників

Уляна Супрун пропонує згадати сьогодні наших захисників і захисниць у своєму сімейному колі.

Уляна Супрун. Фото: соцмережі.

На Великдень, коли мільйони українців збираються разом із близькими, важливо пам'ятати, що можливість нормального життя здобута щоденною боротьбою і жертвами наших захисників, і така боротьба триває вже десятиліття. Про це з нагоди Великодня написала у Facebook в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, передають Патріоти України.

"Сьогодні мільйони українців збираються разом із близькими і рідними і наповнюють простір навколо любов'ю. ...Пам`ятайте, що нашу з вами можливість нормального життя величезною ціною здобуто щоденною боротьбою і жертвами наших захисників. Як і десятиліття тому, це боротьба українців за право на власні рішення, власну ідентичність, волю та Україну. Колись це робили без власної держави, міжнародного визнання та підтримки, а лише з мріями про це. Воїни УПА віталися тоді: "Христос Воскрес". - "Воскресне Україна", - зазначила Супрун.

Сьогодні, додала вона, "Радянського Союзу немає, а Україна є, і тепер її захищають Збройні сили України, армія незалежної держави, яку знає увесь світ і допомагає не бути поглинутою "русским миром" із його шовінізмом, зневагою до цінності людського життя, рабством і фейковою духовністю". "Ті ж свята, ті ж традиції, той самий ворог", - зазначає Супрун.

Вона пропонує згадати сьогодні наших захисників і захисниць у своєму сімейному колі. "Вони - справжній приклад вчення найвищої любові до свого ближнього і готовності віддати найдорожче заради порятунку людства. Це мають розуміти наші родичі, друзі та діти. Розуміти, яка тонка межа між спокоєм мирного життя та пеклом війни та хто сьогодні захищає цю межу", - підкреслила в.о.міністра.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...