"Хто більше вип'є": Безглузде змагання обернулося для дитини смертю

Загиблий хлопчик навчався в школі, однак після початку пандемії він став алкоголіком.

У республіці Малаві, в ході змагань "хто більше вип'є" помер 11-річний хлопчик. Про це повідомляє видання Daily Voice, передають Патріоти України.

У конкурсі було кілька вікових категорій: до 14 років, до 21 року і дорослі. Переможцю обіцяли 20 тисяч малавійських квач (майже 750 гривень).

Хлопчик випив п'ять пляшок качасу - нелегального традиційного дистильованого пива. Однак у фіналі конкурсу він впав замертво. Свідок події, Еммануель Чирва, стверджує, що всі учасники змагання зобов'язані внести внесок в тисячу малавійських квач і поїсти перед початком змагань.

Він умів пити. І помер не через те, що нічого не з'їв перед конкурсом. Щось тут нечисто.

Місцевий співробітник служби захисту дітей заявив, що збирається звертатися до місцевої влади з вимогою заборонити виробництво качасу. За його словами, загиблий хлопчик навчався в школі, однак після початку пандемії він став алкоголіком.

* Качасу, як правило, варять з кукурудзи, але можуть виготовляти і з проса, фруктів або бананової шкірки. Під час варіння в напій додають пивні дріжджі і джерела вуглеводів, наприклад, кукурудзяну лушпиння. Після повного бродіння продукт переганяють. Напій містить від 20 до 30 відсотків етанолу.

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...