"Хто, як не ми?": У Миколаєві ветеранами АТО створено штаб протидії проросійському реваншу

Учасники штабу будуть публічно підтримувати патріотичних кандидатів в народні депутати України, організовувати різні акції, пікети і мітинги.

Ветерани АТО вирішили втрутитися. Фото: Фейсбук.

У Миколаєві ветерани АТО з ГО «Асоціації учасників і інвалідів АТО» у відповідь на ряд сумнівних заяв і дій з боку новообраного Президента і його оточення, створили штаб опору проросійському реваншу у Миколаївській області. Про це повідомляється на сторінці асоціації в Facebook, передають Патріоти України.

На посаду керівника штабу одноголосно обраний ветеран російсько-української війни Роман Бойко. Передбачається, що учасники штабу будуть публічно підтримувати патріотичних кандидатів в народні депутати України, організовувати різні акції, пікети і мітинги, брати участь в ток-шоу, дискусіях, круглих столах, особисто зустрічатися з політиками і кандидатами, представниками президентської вертикалі для пояснення їм позиції ветеранів війни і проукраїнських сил.
Ресурсне забезпечення дій і заходів (по можливості) і координацію процесів з ветеранськими та патріотичними об'єднаннями районів області та інших областей і на рівні руху ветеранів України бере на себе «Рух ветеранів Миколаївщини» (Юрій Степанець) і Асоціація.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...