Теж українець: Хто купив авто Мерк’юрі, яке належало Андрію Данилку

Український співак Андрій Данилко продав на аукціоні Sotheby's свій Rolls-Royce Silver Shadow 1974 року випуску, який раніше належав лідеру британського гурту Queen Фредді Мерк'юрі, за 11 млн грн. Як стало відомо сьогодні, легендарне авто на аукціоні в Лондоні купив українець, повідомляють Патріоти України.

Виручені від продажу раритетного автомобіля гроші Данилка передадуть для створення в Україні сучасного центру реабілітації та протезування Superhumans.

За словами Андрія Данилка, колись він купив цей знаковий автомобіль, щоб подарувати його музею Queen або зробити частиною великої експозиції в Україні. Але зараз, в складний для України час, вирішив, що сріблястий Роллс-Ройс стане інвестицією в майбутнє країни.

У коментарі ТСН організатор аукціону Пітер Хейнс зазначив, що цього разу організатори не взяли 15 відсотків від продажу лоту. «Наш аукціон вважає за честь допомогти. Тож ми нічого не беремо. Таке авто оцінюється у 20−30 тисяч на ринку. А ми продали за 250. Усі знали, що гроші підуть на допомогу Україні. Продаж вийшов фантастичним», – сказав Хейнс.

Новим власником авто став українець – молодий бізнесмен із Харкова Володимир Носов, який займається криптовалютою. Носов і Данилко не були присутні на аукціоні. «Я став володарем унікального лота. Не можу стояти осторонь, задаю рівень, бо, кожен українець зараз – рівень», – зазначив бізнесмен в Iнстаграм.

Генерації не вистачить? Що чекає на українців під час опалювального сезону

субота, 4 травень 2024, 9:54

Протягом найближчих двох-трьох років українці щозими та щоліта відчуватимуть брак електропостачання. Про те, що очікує громадян України після ударів ЗС РФ по енергогенерації, директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко розповів на порталі ...

В Україні можуть примусово вилучати житло для потреб ЗСУ: Названо умови

субота, 4 травень 2024, 9:52

В Україні можуть примусово вилучати майно для потреб Збройних сил під час війни. Це стосується зокрема житла і транспортних засобів, передають Патріоти України. Відповідну норму закону сьогодні активно обговорюють у ЗМІ та телеграм-каналах. Втім, як р...