Хто миліший - песик чи хазяйка? Леся Нікітюк замилувала мережу світлинами з домашнім улюбленцем

Леся оприлюднила кадри, на яких постала разом зі своїм домашнім улюбленцем Рафаелем.

Українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк вкотре поділилася з шанувальниками серією світлин. Цього разу зірка позує на фото разом із своїм домашнім улюбленцем. Яскрава та запальна Леся Нікітюк з радістю поширює різноманітні фотографії на особистій сторінці в Інстаграмі, зазначають Патріоти України.

Більш, ніж три мільйони користувачів мережі з нетерпінням чекають її нових дописів та активно коментують їх. Леся оприлюднила кадри, на яких постала разом зі своїм домашнім улюбленцем Рафаелем. Зірка тримає собачку на руках. Ймовірно, фото були зроблені на веранді будинку її батьків, що розташований на Хмельниччині. Відомо, що саме там народна улюблениця перебувала на карантині.

Поруч із телеведучою бачимо красиві квіти, які додають знімкам особливої, весняної атмосфери. Для такої домашньої фотосесії Леся одягнула чорні лосини та білу кофту із написом чорного кольору. Її образ гарно доповнили ланцюжки на шиї, мінімалістичні сережки та сяюча каблучка. Волосся знаменитість вклала рівно, а на обличчі зробила легкий нюдовий макіяж.


Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...