"Хто не любить Україну, той іде у ср*ку": У Рівному під час наукової конференції лікарі влаштували дивну закриту вечірку (відео)

У Рівному під час наукової конференції на тему онкології місцеві медики організували закриту вечірку із запальними танцями на столах. На ці дії уже відреагувала місцева влада, яка пообіцяла "кадрові рішення". Відео у Facebook опублікувала рівненська журналістка Ольга Підгорецька, передають Патріоти України.

Що відомо про скандал у Рівному

Журналістка поширила відео, зазначивши, що на ньому кадри із вечірки рівненських медиків під час наукової конференції. "Лікарі КП "Рівненський обласний протипухлинний центр" Рівненської обласної ради на науково-практичній конференції на тему "Актуальні питання радіаційної онкології в Україні" у готельно-ресторанному комплексі "Софія". Для мене питання не у празникуванні, а у формі цього дійства", - написала Ольга Підгорецька.

Реакція місцевої влади

Місцева влада відреагувала на інцидент, пообіцявши зробити кадрові висновки. "Танці на столах під час війни – неприпустимі. Мене, як і багатьох, обурило відео, що днями з’явилося у мережі. На ньому розважальна вечірка за участю представників обласного протипухлинного центру", - написав голова Рівненської ОВА Олександр Коваль.

Голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш теж засудив танці на столах під час війни. "Був неприємно здивований відео з працівниками обласного протипухлинного центру на публічному заході. Під пісню про Україну... Звісно, у кожного свій етичний поріг, але звідки це, коли щодня ми оплакуємо наших Героїв? Цей випадок уже обговорили з начальником ОВА Олександром Ковалем. Ми одностайні - наслідки будуть, навіть кадрові. Обов'язково повідомлю про це", - написав він.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...