Хто не скаче, той москаль: У мережі відреагували на нове відео зі "скляним" мостом у Києві

Дехто із користувачів обурений тим, що якийсь хлопець знову спробував міст на міцність. Інші почали його захищати.

Брати Клички самі показали киянам приклад. Фото: соцмережі.

У Києві відвідувачі нового пішохідного моста в Києві знайшли оригінальний спосіб перевірити на міцність скляну конструкцію нової споруди. Відповідне відео опублікував Київ оперативний в Facebook, передають Патріоти України.

"Цікаво, скільки за день таких "стрибунців"?" - йдеться у підписі на кадрах, де хлопець починає стрибати на скляній поверхні пішохідного моста, мабуть, перевіряючи конструкцію на міцність.

У мережі тут же стали коментувати побачене. "Треба просто прибрати на вході табличку: "Хто не скаче той москаль","Чому в інших країнах, ті ж, наші люди, поводяться в таких місцях цивілізовано, у себе ж в країні ніякої поваги до свого(( ","І що? Нічого протизаконного. самі брати Кличко приклад показали) Стрибали самі і всіх запрошували. Що вас так дивує?", - коментують в мережі.

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...