Хто під час карантину згрібав з полиць магазинів туалетний папір: Вчені розповіли про психотип

У березні 2020-го попит на туалетний папір виріс у всьому світі.

З початком оголошення карантину купувати туалетний папір першими кинулися більш емоційні та відповідальні люди. Про це свідчать результати дослідження німецьких учених. Вони опитали 1000 осіб у 35 країнах світу, повідомляють Патріоти України із посиланням на Plos One.

Головна риса тих, хто поспішав закупитися папером - відповідальність та бажання убезпечити близьких. Найпершими туалетний папір купували літні люди. Молодь була менш активною.

Також більший попит був серед європейців, ніж жителів Північної Америки. Крім того, активніше через запровадження карантину скуплялися жінки, ніж чоловіки. У березні 2020-го попит на туалетний папір виріс у всьому світі. Наприклад, в Австралії для уникнення дефіциту довелося обмежити його відпуск у великих магазинах. В Україні на 6,3% почали більше випускати туалетного паперу.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...