Хто ще кличе Путіна?! - Отримайте! У "ЛНР" окупанти на риття окопів тотально мобілізують населення від "піонерів до пенсіонерів"

До примусових громадських робіт будуть залучатися чоловіки від 18 до 60 років і жінки з 18 до 55 років.

У окупованому Луганську. Фото: соцмережі.

Бойовики в тимчасово окупованому Луганську ввели обов'язкову трудову повинність для місцевих жителів. Про це повідомили місцеві жителі на правах анонімності, передають Патріоти України.

Луганчанин Сергій зазначив, що "примус", так званої постанови терористів вступив в силу в кінці березня. "Подивимося, чи приживеться чи ні, деяких такі "нововведення" лякають", - додав він.
Він уточнив, що його знайомі обговорюють і відносяться до ситуації по-різному. "Ті, хто нижче за статусом, кажуть - треба ж для "батьківщини", а люди з мізками їм відповідають - самі нарили окопів, тепер нас змушують засипати або нові доведеться копати?! Ми тут в самому болоті, але обговорювати це голосно нема чого й небезпечно", - додав інший співрозмовник Михайло.
Він уточнив, що до громадських робіт будуть залучатися чоловіки від 18 до 60 років і жінки з 18 до 55 років. "До "принуділовки" не притягатимуть вагітних і людей з інвалідністю", - сказав Михайло.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...