"Хто сказав, що це непрактично?": У Харкові розкішний спорткар за 6 млн помітили в незвичайній "компанії" (фото)

На вулиці міста Харкова був помічений автомобіль-купе Mercedes-AMG C63, на даху якого водій перевозив невеликий велосипед. Відповідне фото опубліковано в Instagram користувача kharkiv_cars, передають Патріоти України.

"Хто сказав, що спорткари непрактичні? Mercedes-AMGC63 SCoupe", - підписав автор поста опублікований знімок. На даху розкішного автомобіля, вартість якого близько 6 мільйонів гривень, двоколісний транспорт виглядає дуже незвично, однак в коментарях запевняють, що це - не фотошоп.

"Перший раз бачу, щоб на даху купешної C63 щось перевозили", - дивується один з коментаторів "Коли треба поміняти колесо синові на велосипеді, а у тебе в гаражі тільки С63 купе", - жартома передбачає інший.

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...

Грошей не вистачає: Стало відомо, які плани в українських біженців у Польщі та Молдові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:44

Уже два роки минуло від початку війни, і українські біженці, які влаштувалися в Польщі та Молдові, все ще стикаються з непростими викликами. Для багатьох із них фінансів не вистачає навіть на базові потреби. Про це повідомили в дослідженні Норвезької р...