"Хто тут торгує наркотиками?": У Києві чоловік лежав посеред дороги, заклавши ногу за ногу (відео)

Чоловік лежав посеред проїжджої частини.

У Шевченківському районі Києва чоловік розлігся посеред дороги та голосно цікавився, хто торгує наркотиками. Інцидент стався в районі станції метро "Дорогожичі".На відео, розміщеному виданням "Сегодня", можна побачити, що киянин пішов з проїжджої частини тільки після появи правоохоронців, передають Патріоти України.

"Хто торгує наркотиками?" – кричав чоловік в районі метро "Дорогожичі". Він ліг прямо на дорогу та навіть заклав ногу за ногу", – йдеться в повідомленні до ролика.

Після того, як поруч з киянином зупинилася машина патрульної поліції, він встав та підійшов до правоохоронців. Судячи з відео, поліцейські щось сказали чоловікові, бо потім він помахав їм рукою і пішов з місця події. Після цього патрульні продовжили свій шлях.

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...

Будуть масові перевірки: У Міноборони попередили, чого чекати ухилянтам

вівторок, 16 квітень 2024, 18:30

Запізніле прийняття закону про мобілізацію привело до того, що ухилянти почуваються «наче риба у воді», і намагаються за будь-якої можливості уникнути призову, передають Патріоти України. Але ситуація повинна змінитися дуже скоро, заявив заступник міні...