Хто ж відмовить чемпіону? Гравець збірної України покликав заміж дівчину іншого футболіста

Зінченко покликав заміж свою дівчину

Журналістка Влада Щеглова пішла до майбутнього чоловіка від футболіста "Шахтаря" Андрія Борячука. з котрим порвала стосунки кілька місяців тому. Після тріумфального виступу в матчі з Португалією (2: 1), завдяки перемозі в якому збірна України гарантувала собі вихід до фінальної частини Євро-2020, півзахисник «жовто-синіх» і англійського «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко зважився на відповідальний крок у своєму житті, зазначають Патріоти України.

"Найголовніше "ТАК" в моєму житті", - написав футболіст в Instagram. Менш ніж за годину публікація зібрала 150 тисяч «лайків», а також безліч коментарів, де пару вітають з такою радісною подією. Пропозицію Зінченко зробив на НСК "Олімпійський". Обоє були одягнені у футболки збірної України.

Влада Седан выходит замуж за Александра Зинченко (фото)

Чи не обійшлася публікація і без нотки гумору від футболіста, відомого своїм веселим характером, який розмістив трохи пізніше в своїх «сторіз» ось такий колаж.Нагадаємо, що офіційно стало відомо про те, що пара зустрічається, в червні нинішнього року, коли Зінченко поцілував журналістку в прямому ефірі під час включення після переможного матчу з Сербією (5: 0).

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...