Хтось гниє, а в когось все нормально: Речник Повітряних сил ЗСУ жорстко пояснив, коли закінчиться війна

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш поділився особистою думкою про те, коли може закінчитися війна з Росією, передають Патріоти України.

Він наголосив, що ситуація дуже мінлива: ми пам’ятаємо, як ще влітку минулого року покійний очільник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин організував ходу на Москву. Як окреслив Євлаш в інтервʼю NV: "Тоді реально існував великий шанс, що дещо може змінитись. А що буде завтра, що буде післязавтра? Якщо буде так все просуватись, то війна надовго. Можливо, на роки. Це не закінчиться завтра, післязавтра".

Речник Повітряних сил ЗСУ акцентував, що зараз над Україною нависла серйозна екзистенційна загроза - проти українців війною пішла держава, яка ставить за мету вбити кожного, забрати все, до чого дотягнеться: майно, бізнес, будинок тощо.

Євлаш наголосив, що держава має відверто говорити про війну із суспільством та пояснювати, наскільки ситуація серйозна. Зараз в нього є відчуття, що в Україні десь щось не так через різне відношення до війни. За його словами: "Люди ходять, відпочивають, і складається відчуття, що десь щось не так, бо одні гинуть - на Донбасі і на Запоріжжі, - а в інших все нормально, нічого не відбувається".

Джерело: НВ

20-річний хлопець оформив опіку над молодшими сестрами, які залишились самі за кордоном після смерті матері

неділя, 19 травень 2024, 19:18

20-річний чернігівець Нікіта Полянецький оформив опіку над своїми молодшими сестрами, які опинилися самі ща кордоном після смерті матері. Історію родини розповідає "Суспільне Чернігів", передають Патріоти України. 20-річний Нікіта, 16-річна Даша та 11-...

"Любов переможе": Нардепка одружилася з комбатом (фото)

неділя, 19 травень 2024, 18:41

Нардепка від Слуги народу і голова української делегації в ПАРЄ Марія Мезенцева та командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів АХІЛЛЕС 92-ї Окремої штурмової бригади імені Кошового Отамана Івана Сірка Юрій Федоренко уклали шлюб. Про ц...