Хтось ополоник забув? NASA зробило дивне фото на Марсі

Марсохід Curiosity, який належить Національному управлінню з аеронавтики і дослідженню космічного простору (NASA), зробив нову фотографію на поверхні Червоної планети. На кадрі можна побачити камінь досить дивної форми. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу NASA.

Curiosity сьогодні досліджує марсіанський кратер Гейла. Нещодавно марсохід надіслав дивне зображення каменю, який має незвичайну форму.

Враховуючи, що на Марсі колись була вода, ймовірно його гладкий зовнішній вигляд був сформований ще мільярди років тому під впливом рідини.

Також нещодавно китайський місяцехід Yutu 2 виявив загадковий об'єкт на горизонті кратера Фон Карман. Деякий час користувачі будували теорії й називали його "нефритовим кроликом" або ж "таємничою хатиною". Втім, це теж виявився камінь.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...