Хтось відзначився: В Україні помітили кортеж із двох рідкісних близнят Mercedes за 14 млн (фото)

На дорогах Вінниці сфотографували яскравий автомобільний тандем. Загальна вартість поміченого кортежу, що складається лише з двох авто, - понад 14 млн грн, передають Патріоти України.

Як видно на фото, що опублікував Instagram-аккаунт vehicles.exclusive, в кадр потрапила пара рідкісних Mercedes-Benz SL. До того ж обидва автомобілі пофарбовані в один колір (темний матовий) і мають майже однакові номери (з чотирма вісімками).

Єдина відмінність – машини представлені в різних версіях. На передньому плані красується SL63 AMG, такий автомобіль оснащений 4-літровим V8 потужністю 585 к.с. А ось на задньому фоні – Mercedes-Benz SL65 AMG, під капотом якого встановлено 630-сильний V12.

Варто відзначити, що Mercedes-Benz SL є дуже рідкісним автомобілем в Україні, що не дивно з огляду на його вартість. Втім, комусь із українців не склало труднощів купити відразу два таких кабріолети.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...