Хтось викрутив гайки на колесі авто: Гурт "Антитіла" потрапив у ДТП (фото)

Відомий український гурт "Антитіла" потрапив у ДТП у Парижі. Усе дивом закінчилося без постраждалих. Як виявилося, хтось викрутив гайки на колесі авто. Про прикрий інцидент музиканти розповіли в Instagram, повідомляють Патріоти України.

Нині вони повертаються додому з Франції та готуються до поїздки на "Євробачення" у Ліверпулі. "Коли тобі під час виступу в Парижі викрутили гайки на колесі турового авто. Коли на швидкісному європейському автобані розгойданим колесом повністю зрізало болти, і колесо, відпавши, зависло на гальмівному диску, нарізаючи металеву стружку. Тільки завдяки майстерності водія мікроавтобус з командою в цей момент не перевернувся, і навіть вдало зупинився до подій, які б мали важкі наслідки. В ці моменти ти розумієш, що пильність під час війни не можна послаблювати ніколи, бо ворог може бути всюди", - йдеться у дописі на сторінці гурту.

Також музиканти розповіли, що експерти вже провели оцінку пошкоджень. Вони виявили подряпини, які хтось залишив під час спроб викручувати диски та гайки на колесах. В "Антитілах" зазначили, що не знають, кому "дякувати". Втім, вони припускають, що це були росіяни з готелю.

"Не знаємо, кому "дякувати" – сусідам в готелі, які, можливо, прийшли тихенько послухати наш концерт, чи просто небайдужим "прихильникам" нашої діяльності і творчості в Парижі, але головне - що все нормально! Все переживемо!" - додали музиканти.


Це здивує! Науковці з'ясували несподіваний зв'язок між професійним бігом і тривалістю життя

неділя, 12 травень 2024, 9:47

Бігати 10 годин на тиждень понад 120 км – це, безумовно, екстремальне навантаження. Проте нове дослідження показує, що деякі професійні спортсмени не лише не виснажують свій організм, але й додають роки до свого життя завдяки таким жорстоким тренування...

Як оскаржити рішення ВЛК та хто має право на відстрочку в Україні - нюанси мобілізації

неділя, 12 травень 2024, 9:32

Військовозобов'язані чоловіки можуть бути примусово мобілізовані до лав Збройних Сил, якщо вони не мають відстрочки та придатні до військової служби за станом здоров’я. Відстрочка від мобілізації є можливою за наявності підстав, які регламентує закон. ...