Хук був просто вбивчим: Боксер-важковаговик нокаутував суперника на 15-й секунді (відео)

Нігерійський боксер-важковаговик Адедеджі Адегбола здобув блискавичну перемогу на турнірі в межах Національного спортивного фестивалю, який вiдбувся у Беніні, повідомляють Патріоти України.

Чвертьфінальний поєдинок у важкій вазі проти земляка Олувафемі Адетойе завершився на 15-й секунді бою. Обидва боксери почали зустріч в агресивній манері, намагаючись дістати один одного потужними бічними ударами.

Після декількох холостих "пострілів", Адегбола зловив опонента убивчим хуком. Адетойє намагався піднятися, але у нього підкосилися ноги і від падіння боксера врятували лише канати.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...