Хвалилася фото з місця ударі по Києву: В Україну безперешкодно приїхала пропагандистка Євгєнія Альбац

В Україну приїхала російська пропагандистка Євгенія Альбац, яка відома своїми висловами про підтримку російських солдатів, передають Патріоти України.

У коментарі 24 Каналу у Держприкордонслужбі не змогли відповісти, як пропагандистка змогла потрапити в Україну. Речник ДПСУ Андрій Демченко зауважив, що не може розголошувати інформацію про перетин кордону третіми особами.

Відвідала Київ, Вінницю, Одесу: що робить в Україні росіянка

Водночас пропагандистка уже встигла побували у кількох українських містах, сфотографувати наслідки російських ракетних ударів та відвідати Стіну пам'яті полеглим захисникам. Про усе це вона активно пише у себе в соцмережах.

Альбац була в Києві у той момент, коли ховали Героя України "Да Вінчі". Окрім цього вона відвідала Вінницю, Хмельницький, а тепер приїхала до Одеси.

Очевидно, що на території нашої держави Альбац перебуває щонайменше з 9 березня, саме тоді її країна завдала масованого ракетного удару по українських містах. Вона запостила фото з місця прильотів в Києві, що категорично заборонено, та написала "бабахнуло знатно".

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...