"Хвалився, говорив, що дуже крутий": У Рівному школяр зґвалтував 12-річну дівчинку та розіслав всім відео

У Рівному 14-річний підліток зґвалтував у під'їзді 12-річну дівчинку, з якою познайомився в соціальній мережі Instagram. Свій злочин хлопець зняв на відео, яке потім поширив серед знайомих. Школяру обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, передають Патріоти України.

За словами учнів школи, хлопець знімав відео, щоб довести, що він справді зустрічається із семикласницею. Ролик побачила не тільки вся школа, а й рідні дівчинки.

"Він це відео скидав усім. Хвалився, говорив, що дуже крутий. У нас це відео бачили всі старшокласники, сміялися й передавали одне одному. Але ми всі в шоці. Дівчинка навчається в 7-му класі", – розповіла одна з учениць школи.

Своєї провини підліток не визнає. "Факт поширення відео був, зараз у Рівненському відділі поліції є кримінальне провадження за фактом поширення відео. Те, чи є на відео елементи порнографічного характеру, встановить експертиза", – повідомила місцева прокурорка Ілона Ютовець. Якщо вина хлопця буде доведена, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...