Хворі офіцери ходили на службу: У мережі повідомили про спалах коронавірусу в Командуванні Сухопутних військ

Військових не відправляли на самоізоляцію, вони продовжували їздити у відрядження по регіонах, брати участь в багатогодинних нарадах.

У мережі повідомили про спалах COVID-19 в командуванні Сухопутних військ в Києві. За інформацією майора Романа Ковальова, який став відомим після конфлікту з президентом Зеленським, інфекція офіційно підтверджена як мінімум у 10 офіцерів, повідомляють Патріоти України.

Причому, за словами Ковальова, цих військових не відправляли на самоізоляцію, вони продовжували їздити у відрядження по регіонах, брати участь в багатогодинних нарадах. «Єдине, що робилося в Командуванні - офіцерів, які контактували з підтвердженими хворими, невеликими групами викликали в медичний пункт, де кожному заміряли температуру тіла», - зазначив офіцер.

Він також розповів про власний досвід - при зверненні в медпункт командування зі скаргами на нездужання йому виміряли температуру (виявилося 37,1 градуса), однак підстав для самоізоляції медики не знайшли. Вже після роботи він знову звернувся до сімейного лікаря (температура на той час піднялася вже до 37.8 градусів), проте всупереч рекомендації лікаря залишатися в самоізоляції командування продовжувало викликати військового на службу. «В даний час тест дав позитивний результат на COVID-19», - повідомив Ковальов.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...