Хвороба не минула? Лев Лещенко госпіталізований, підозрюють коронавірус

Відомий радянський артист Лев Лещенко госпіталізований з підозрою на коронавірус. 78-річний співак потрапив до лікарні разом зі своєю дружиною Іриною, передають Патріоти України.

Лещенко госпіталізований в інфекційну лікарню селища Комунарка (Підмосков'я, РФ). Саме там лікують хворих коронавірусом у Москві. Інформацію також підтвердив кращий друг співака Володимир Винокур.

Медики швидкої допомоги діагностували у сім'ї Лещенко двостороннє запалення легенів. Діагноз коронавірус поки перевіряється.

Винокур, в свою чергу, зазначив, що Лещенко з дружиною не виїжджали з Росії тривалий час, а також дотримувалися заходів карантину. Інцидент прокоментував і концертний директор артиста Олег Дмитрієв.

"Лев Валер'янович, оскільки не могли викликати лікаря додому а ми вже відсиділи 10 днів в самоізоляції поїхав сам. Заїхав в одну клініку, в іншу, порадили йому в Комунарку, ліг на обстеження, попросився. Начебто є підозра на запалення легенів, а інше буде відомо через три дні", – додав Дмитрієв.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...