Хвороба перемогла: Помер один з найбагатших мільярдерів світу

У п'ятницю, 23 серпня, стало відомо про смерть відомого американського мільярдера і громадського діяча Девіда Коха, повідомляють Патріоти України.

За даними NBCnews з посиланням на старшого брата, він помер у 79 років після тривалої хвороби – раку простати.

"З важким серцем я оголошую про смерть мого брата Девіда. Будь-хто, хто працював з Девідом, напевно відчув його гігантську індивідуальність і пристрасть до життя", – повідомив Чарльз Кох.

Відомо, що в 2018 році Девід Кох відійшов від управління Koch Industries через погіршення здоров'я. Він припинив брати участь в політичних організаціях, в тому числі Americans for Prosperity Foundation. Брати Кох підтримували Республіканську партію і політичні ініціативи республіканців.

Журнал Forbes оцінював статки загиблого в $42,4 млрд. Таким чином, Кох займав 11 рядок у рейтингу найбагатіших мільярдерів 2019 року. У свою чергу, Bloomberg називав братів Кох у списку найбагатших сімей світу. Загальний статок – $98,7 млрд.

Кох народився 3 травня 1940 року. Він отримав технологічну освіту і разом з братами почав кар'єру у фірмі батька Koch Industries. Пізніше вони розширили діяльність компанії, зайнявшись інвестиціями в галузі нафтопереробки, виробництва добрив, полімерів, волокон і лесопроізводства.

Девід Кох приймав активну участь у політичному житті, фінансував різні акції. А в 1980 році навіть балотувався у віце-президенти від Лібертаріанської партії.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...