Хвороба узяла своє: Померла зірка серіалів "Багаті теж плачуть" і "Дика Роза"

Едіт Гонсалес зіграла прийомну дочку Маріанни - улюблениці телеглядачів майже на всьому пострадянському просторі.

Едіт Гонсалес. Фото: скріншот з відео.

У віці 54 років від раку яєчників померла популярна мексиканська актриса і танцівниця Едіт Гонсалес. Про це повідомляє видання New York Daily News, передають Патріоти України.

Гонсалес отримала популярність у всьому світі, в тому числі і колишньому СРСР, завдяки телесеріалам «Багаті теж плачуть», де вона зіграла Марісабель (дочка головної героїні Маріанни і Луїса Альберто), і «Дика Роза», в якому Едіт грала Леонеллу Вільяреаль. У цих серіалах головні ролі зіграла Вероніка Кастро. Також вона відома за серіалами «Золота клітка», «Пристрасті по Соломії».
Про те, що вона хвора на рак, Гонсалес оголосила в 2016 році. Вона перенесла операцію, її стан покращився, але кілька місяців тому хвороба повернулася. У жінки залишилася 14-річна дочка Констанца, яку вона народила від політика Сантбяго Крила. 24 вересня 2010 року Гонсалес вийшла заміж за Лоренсо Ласо Маргайна.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...