Хвороблива пенсіонерка взялася за гантелі, і 30 кг як не було. Замість них - обкладинки журналів і гора підписників (фото)

У свої 70 років пенсіонерка Джоан Макдональд вирішила, що їй необхідно змінити своє життя. Жінка вела малорухливий спосіб життя, була частим гостем e кабінетах лікарів і старанно приймала різні таблетки, що також позначилося на її зовнішності та вазі, передають Патріоти України.

Одного разу Джоан почула малоприємний висновок лікаря - здоров'я різко погіршувалося, і виходів з цієї ситуації було лише два: або збільшити дозу ліків, або переглянути свій спосіб життя. Сьогодні жінці 75 років. За цей час вона скинула майже 30 кг, стала зіркою журнальних обкладинок і зібрала понад мільйон підписників в Instagram. Тільки погляньте, як сьогодні виглядає та сама хвороблива пенсіонерка.

Препарати від тиску, холестерину та інших проблем жінці замінили гантелі, вправи, свіже повітря, правильне харчування і суворий графік. Персональним тренером Джоан стала її дочка, і сьогодні родина дуже пишається результатом. "Я зрозуміла, що маю щось змінити, - розповідає дочка Джоан в своєму блозі фітнес-тренера. - Я бачила, як моя мати проходить через все це, приймаючи препарат за препаратом, і вона не хотіла такого життя".

Сьогодні Джоан впевнена, що міняти життя ніколи не пізно. "Ви не можете перевести годинник назад, але можете завести його знову", - ділиться порадою пенсіонерка.

Незважаючи на вік, жінка стала прикладом для багатьох молодих людей, які хочуть змінити свій спосіб життя. Час від часу Джоан позує для тематичних видань, ділиться досвідом на сторінках журналів, нею захоплюється навіть Men's Health.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...