Хвилі-вбивці: Британські вчені розкрили загадку Бермудського трикутника

Для пояснення свого припущення, дослідники навіть відтворили модель USS Cyclops (Циклоп), величезного судна, зниклого в трикутнику в 1918 році.

Бермудський трикутник - одна з найзагадковіших областей Атлантичного океану, в якій пропала величезна кількість не тільки кораблів, а й повітряних суден. Кордон небезпечної зони проходить поруч з Майамі, Бермудськими островами і Пуерто-Ріко, передають Патріоти України.

Загадка Бермудського трикутника розбурхувала уми багатьох вчених з давніх часів, але зараз дослідники говорять, що розкрили причину зникнень у його районі. На думку вчених з Університету Саутгемптона, всередині трикутника присутні надвисокі хвилі-вбивці, які можуть бути причиною такої великої кількості затонулих в ньому кораблів або літаків.
Для пояснення свого припущення, дослідники навіть відтворили модель USS Cyclops (Циклоп), величезного судна, зниклого в трикутнику в 1918 році, що забрало 300 життів. Можливо, це найбільша втрата в історії ВМС США.
Походження цих гігантських хвиль можуть пояснити інші дослідження цієї небезпечної зони. Інша група дослідників довела, що на дні океану, під смертельним трикутником, знаходяться підводні вулкани.

Новий закон щодо мобілізації в Україні: Чи заберуть житло та авто через неявку до ТЦК

понеділок, 29 квітень 2024, 18:58

Напередодні набуття чинності нового закону, де йдеться про мобілізацію по-новому, серед юристів розпочались дискусії про те, чи стане, наприклад, несплачений штраф приводом для арешту та подальшого продажу з аукціону майна ухилянта, передають Патріоти ...

Асоціація далекобійників висловлює протест: Воєнкоматівці мобілізують водіїв фур прямо з коліс під час міжнародних рейсів

понеділок, 29 квітень 2024, 18:48

Українські міжнародні перевізники скаржаться, що під час повернення в Україну з-за кордону співробітники ТЦК та СП знімають водіїв прямо з рейсів і силоміць забирають у центри комплектування. Про це повідомляє Асоціація міжнародних автоперевізників (Ас...