Хитався у костюмі на розмір більше: Виконавець російського шансону дав концерт для автомобілістів (відео)

Григорій Лепс вирішив не чекати можливості дати концерт у звичайному форматі.

Відомий російський виконавець шансону Григорій Лепс дав свої перші концерти після тривалого карантину, який ввели через пандемію коронавіруса. Дивлячись на відео, яке він розмістив в своєму профілі, можна помітити, що виглядає він не кращим чином. Відповідне відео Григорій Лепс опублікував на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
Через карантин, який змушена була ввести влада по всьому світу, всі зірки шоу-бізнесу позбулися єдиного заробітку і роботи. Їм довелося перенести свої концерти, а деяким - навіть скасувати. Але не так давно заходи карантину послабили, тому зірки почали давати перші концерти.
До низки таких виконавців відноситься і російський співак Григорій Лепс. Варто зауважити, що концерти в деяких місцях влаштовують виключно для водіїв, які приїжджають під сцену і залишаються в своїх автомобілях.
Дивлячись на зовнішній вигляд російського виконавця, можна помітити, що виглядає він досить неохайно. Багато хто почав підозрювати пристрасть Лепса до алкоголю, а хтось прив'язує такий вигляд до операції, яку йому довелося недавно перенести. На ньому був надітий класичний костюм, який, ймовірно, був на розмір більше. Шанувальники ж, в свою чергу, із захопленням почали писати свої коментарі під відео. Але серед них знайшлися і ті, хто почав засуджувати такий вид концерту, коли біля сцени стояли автомобілі.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...