Бережіться! Хитрі аферисти придумали нову схему обману українців, банк розповів про "схему"

Шахраї в Україні продовжують свою злочинну діяльність і з кожним разом придумують нові хитрощі, щоб обманювати людей і виманювати у них гроші. Звичайно ж, аферисти дуже часто прикриваються іменем відомих українських банків, заявили в "Ощадбанку", передають Патріоти України.

За інформацією банку, для обману українців шахраї використовують повідомлення з пропозицією збільшити кредитний ліміт у два рази. Саме це смс може виявитися рекламним прийомом хитрих аферистів. Там міститься посилання, по якому не радять переходити.

У банку радять одразу звертатися на гарячу лінію фінансової установи, у разі отримання такого повідомлення.

В державному "Ощадбанку" відзначили, що номер гарячої лінії розташований на звороті банківської карти. Також там попереджають про посилання, які також часто зазначаються в коротких повідомленнях нібито від банку.

В установі застерігають ні в якому разі не переходити по ним. До речі, така схема може також поширюватися і на користувачів інших банків.

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...