Хижак доби динозаврів: У Перу знайшли рештки морського чудовиська, котре загинуло всього 300 років тому

Довжина тіла мегалодона складає приблизно 15-20 м, в той час як у небезпечної сучасної білої акули - до 6 м.

Мегалодон. Фото: Вікіпедія.

Дослідники древніх артефактів вразили відкриттям останків істоти, яка жила на Землі більше 2,5 мільйонів років тому. Примітним є той факт, що виявлені останки датовані першою половиною XVIII століття. За твердженням експерта Діана Ломакса, ця істота жила на території сучасного Перу, повідомляють Патріоти України.

Спочатку були названі вбивці мегалодонів. Вчені почали побоюватися, що деяким особам з доісторичних часів вдалося адаптуватися до нових кліматичних умов і вони безперешкодно сплять в водах Світового океану. Фахівці також звернули увагу на той факт, що одночасно з цим відкриттям були виявлені останки металів позаземного походження. Цілком ймовірно, що археологам вдалося осягнути таїнства перебування на Блакитній планеті інопланетних істот.

Слід зазначити, що інопланетянам вже під силу воскрешати динозаврів, тому вони переключилися на мегалодонів, які найімовірніше можуть завдати непоправної шкоди водним ресурсам нашої планети. Крім цього, у мегалодонів взагалі немає ворогів, які б зуміли подолати настільки кровожерного хижака. В даний момент представники офіційної науки заперечують причетність до даної події прибульців. Слід зазначити, що кілька років тому пакистанці вивудили мегалодона.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...