Кілери даремно використали гранату: Весілля врятувало життя депутату (фото)

Вибух був небезпечним для життя двох і більше осіб, але, на щастя, їх вдома якраз не було.

Депутат вцілів, бо на момент вибуху був на весіллі. Фото: прес-служба нацполіції.

У Рівненській області невідомі в ніч на 13 травня закинули в будинок депутата районної ради гранату: на щастя, ніхто не постраждав. Про це повідомляє відділ комунікації поліції області, передають Патріоти України.

Інцидент стався в селі Яцьковичі. Гранату кинули в будинок 57-річного Юрія Гапона - лісничого Балашовського лісництва Березнівського лісгоспу. "Зв'язуємо ці події з професійною діяльністю: то, що ліс не дає розкрадати і так далі ... Обійшлося без жертв - в будинку нікого не було, він як раз вчора сина женив, тому все в той час ще були в кафе. Видно, ці люди знали, що нікого вдома немає, тому кинули гранату у вікно і вона розірвалася в будинку ", - говорить головний лісничий лісгоспу Олександр Гагауз.
Головний лісничий передбачає, що зловмисник хотів налякати його підлеглого, який є ще й депутатом районної ради. З місця події криміналісти вилучили уламки гранати, а також запал до неї з маркуванням.

В результаті вибуху ніхто не постраждав. У поліції цей злочин попередньо кваліфікували як хуліганство. Втім, провівши додаткові слідчі дії, поліцейські перекваліфікували вказану подію на "замах на вбивство". Вибух був небезпечним для життя двох і більше осіб.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...