Кілька днів думав, як позбутися тіла: У поліції розповіли деталі резонансного вбивства на Одещині

Поліцейські затримали 33-річного чоловіка за підозрою у вбивстві жінки. Його розшукали в Миколаєві, де він переховувався. Про подробиці повідомили у поліції Одеської області, а також нагадали, що сталося, передають Патріоти України.

12 липня на майданчику зі сміттєвими баками по вулиці Олександрійській у місті Чорноморськ було виявлено тіло містянки зі слідами насильницької смерті, замотане у килим і заховане у дерев’яну тумбу. Попередньо встановлено, що смерть жінки настала унаслідок механічної асфіксії – удушення.

Поліцейські з’ясували, що в ніч проти 9 липня потерпіла перебувала в гостях у свого знайомого, де під час розпивання спиртних напоїв між ними виник конфлікт під час якого чоловік задушив жінку.

"Понад три дні він не знав, куди подіти тіло вбитої, а коли зрозумів, що не може більше тримати його в оселі, сховав у тумбу і виніс її до сміттєвих баків", - зазначили у поліції.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Тепер йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...