Кілька людей померли: Через коронавірус сімейне святкування дня народження завершилося трагічно (фото)

Хто з родичів став джерелом інфекції так і залишилося нез'ясованим.

У Бразилії після сімейного святкування дня народження в містечку Ітаперіка-да-Серра поблизу Сан-Паулу коронавірусом заразилися щонайменше 10 осіб. Троє померли протягом тижня. Всього на святі було 28 осіб. Всім, кому вдалося вижити, перебувають зараз на самоізоляції, передають Патріоти України.

Святкувалося 59-річчя Віри Лусії Перейри. Вона не була впевнена, чи варто влаштовувати свято, але потім все ж вирішила, що пандемія до Бразилії в повній мірі ще не дісталася, а карантин оголошено не було. Тому скасовувати домашнє торжество не стали.
Як повідомляє Бі-бі-сі, на момент, коли відзначався нещасливий день народження, в країні офіційно було зареєстровано лише 98 випадків зараження COVID-19 і жодного летального результату. А вже через три тижні, 8 квітня, в країні було вже понад 16 тисяч інфікованих і понад 800 смертей.
Через кілька днів після свята у половини гостей з'явилися симптоми коронавіруса. Чоловік Віри Лусії Паулу, його брат Кловіс і сестра Марія померли. Зазначається, що Марія страждала діабетом, однак Паулу був повністю здоровий до моменту зараження і вів активний спосіб життя.
У самої Віри Лусії і її сина теж були симптоми захворювання, але обидва вони одужали. «Фізично я відчуваю себе нормально, залишився лише невеликий кашель, але все інше пережити було дуже нелегко. Це були по-справжньому жахливі дні», - говорить вона. Хто з родичів став джерелом інфекції так і залишилося нез'ясованим.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...