"Кілька разів на тиждень фіксуються спроби заходу": У ДПСУ розповіли, де найактивніші російські ДРГ

Найактивніша діяльність російських диверсійно-розвідувальних груп наразі фіксується на Сумщині. Вони намагаються перетнути державний кордон України у межах області по кілька разів на тиждень, передають Патріоти України.

Про це в ефірі каналу "Ми – Україна" розповів речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко. В інших регіонах, за його словами, спроб заходу поки не фіксується, однак загроза існує.

"Сумщина – це той напрямок, де ворог найактивніше проводить свою диверсійну діяльність. Не можна сказати, що ворожі ДРГ викриваються щоденно, але з певною періодичністю, може бути кілька разів на тиждень", – зазначив речник.

"Раніше також була активним напрямком і Харківська область. За останній час не фіксувалась спроб заходу на Чернігівщині. Але попри все загроза не зникає ні для Чернігівщини, ні для Харківщини. Цю загрозу наші воїни розуміють добре", – сказав Демченко.

Яніна Соколова прокоментувала свою рекламу психологічної допомоги, яка обурила українців

вівторок, 21 травень 2024, 20:27

Кілька днів тому у центрі Києва з’явилася реклама служби психологічної допомоги із депресивними написами, які обурили українців. Журналістка Яніна Соколова, чий фонд розмістив рекламу, визнала, що вони помилилися із концепцією, передають Патріоти Украї...

Двічі виводив особовий склад з оточення. На війні з Росією загинув тренер із гімнастики

вівторок, 21 травень 2024, 20:16

На війні проти російських окупантів загинув український тренер Андрій Лифар. Про це повідомляє Ukrainian Gymnastics Federation, передають Патріоти України. Про чоловіка відомо, що він був родом із Лисичанська Луганської області, мав позивний Акробат. М...