Кільцеве сонячне затемнення в червні: Точна дата і що категорично робити не можна

Коридор затемнень, який почався 26 травня і посилився ретроградним Меркурієм, закінчиться 10 червня. У цей день відбудеться унікальне явище - кільцеве сонячне затемнення. Що це за явище і як сонячне затемнення може вплинути на людину – читайте в нашому матеріалі нижче, передають Патріоти України.

Кільцеве сонячне затемнення

Кільцеве сонячне затемнення відбудеться 10 червня о 13:42 за київським часом. Коли місячний диск проєктується на сонячний і кутовий діаметр менше за розміром, він не може повністю закрити Сонце і залишає вузьке і яскраве кільце. Побачити його зможуть тільки в окремих місцях земної кулі – в Гренландії, на півночі Росії, в Канаді. При гарній погоді - в Північній Азії, Європі та США.

Як затемнення вплине на людей

Точка цього затемнення знаходиться в Близнюках у з'єднанням з ретроградним Меркурієм. Найсильніше вплив затемнення можуть відчути Близнюки, Діви, Риби та Стрільці.

Основна плутанина і торкнеться спілкування, навчання, переговорів, документів, поїздок. Можливе спотворене сприйняття і зміщення фокуса в розумінні один одного.

Є ризик зробити необдуманий вчинок, порвати стосунки через емоції, спровокувати конфлікт. Але потрібно пам'ятати - все, що буде зруйновано в цей період, відновити буде неможливо. А наслідки доведеться потім довго відчувати на своєму житті. День може стати дуже емоційним, тривожним і хвилюючим. Можуть бути аварії, гучні злочини, протести, ескалації конфліктів.

Що категорично не можна робити в цей день

  • Не можна говорити погано про інших людей
  • Не можна дратуватися, проявляти агресію, не можна бажати людині чогось поганого та ображати.
  • Не можна з'ясовувати відносини, провокувати розриви або приймати рішення з приводу стосунків.
  • Не можна підписувати договори, складати важливі документи та здійснювати серйозні й дорогі покупки.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...