"Кінець епохи Гідності... Скоро трійки почнуть ходити по квартирах? Уклоністи обшукують і затримують резервістів і воїнів", - Геращенко жорстко відреагувала на обшук у Марусі Звіробій

"О 06:30 ранку розпочалися обшуки в Марусі Звіробій. Скоро трійки почнуть ходити по квартирах опозиціонерів?" - пише на своїй сторінці в Фейсбук Ірина Геращенко, передають Патріоти України, та продовжує:

"Ми стрімко будуємо поліцейську державу. На страхах, залякуванні, арештах, конфіскаціях, тиску, під улюкання натовпу. Уклоністи обшукують і затримують резервістів і воїнів. Кінець епохи Гідності. Примітно мовчання і навіть "одрбрямс" наших міжнарожних партнерів. Вони мовчатимуть, тримаючи кулачки за ринок землі і "мир" ціною України. Потім, можливо, якесь занепокоєння з себе видушать".

***

Сьогодні колеги, генерал Михайло Забродський, Mariya Ionova, інші діючі і колишні нардепи, бойові генерали заявили про готовність взяти на поруки генерала Марченка. Суд залишив його під вартою. Уклоністи кошмарять резервістів і військових".

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...