Кінець епохи: Телефони Nokia зникнуть назавжди

Китайська компанія HMD Global, яка володіє правами на бренд Nokia, перестане випускати пристрої під цією торговою маркою. Про це повідомляє портал Nokiamob, передають Патріоти України.

У фірмі зазначили, що з 1 лютого вітрина з усіма телефонами та планшетами Nokia буде доступна на сайті HMD. Зважаючи на все, сайт nokia.com більше не буде присвячений смартфонам. Також китайська корпорація припинить випуск пристроїв під торговою маркою Nokia – вони назавжди зникнуть із ринку.

За словами журналістів, таким чином HMD Global переосмислила майбутнє своїх продуктів. Компанія володіє брендом Nokia з 2016 року, у 2025-му договір про права на торговельну марку закінчиться. На додаток до змін на вебсайті, компанія HMD Global провела редизайн своїх облікових записів у соціальних мережах. Наприклад, ім'я користувача nokiamobile в X змінилося на HMDglobal.

До речі, ще у вересні стало відомо, що HMD Global має намір почати випускати смартфони під власним брендом. У фірмі розповіли, що завдяки Nokia компанія зміцнилася і готова налагодити виробництво пристроїв під новим брендом.

У Боярці декомунізували пам'ятник Павці Корчагіну (відео)

неділя, 8 вересень 2024, 6:20

Найбільш відома споруда містечка під Києвом, котра символізувала відомого на весь комуністичний світ героя автобіографічної книги Миколи Островського, поїхав у заслання. Відтепер пам'ятник знаходитиметься у Музеї монументального мистецтва тоталітарної ...

Критичний фактор? Вчені пояснили, як забруднене повітря і шум доріг впливають на здатність мати дітей

субота, 7 вересень 2024, 23:50

Тривалий вплив забрудненого повітря та шуму, спричинений транспортом, може підвищувати ризик безпліддя. Про це свідчить дослідження, опубліковане в журналі The BMJ, пише MedicalXpress, передають Патріоти України. Зокрема, забруднення повітря дрібними ч...