Кінець кар'єри: На Львівщині директорка ліцею брутально вичитувала учениць за зовнішній вигляд. Тепер нею зайнялася поліція

У Львівській області правоохоронці склали адміністративний протокол на директора одного з ліцеїв через цькування школярок за їхній зовнішній вигляд. Про це інформує пресслужба поліції області.

Наприкінці лютого в Мережі оприлюднили аудіозапис, на якому нібито директор Соснівського ліцею №2 критикувала учнів 10-х класів через їхній одяг.

На аудіо чутно, як жінка вичитує школярок за те, що вони прийшли в школу в брюках, хоча “на вулиці вже тепло”. Одяг учениць вона назвала “робочою”.

“Зрозуміло, дівки – готуєтеся збирати малину і полуницю», – сказала директор.

Також вона зробила зауваженням школяркам, що надягли хустки, оскільки “це не одяг”.

“Що за манера? Я в свої роки ще можу надіти на себе хіба що якусь шаль, а не стояти і хусткою зверху накритися, як баба тридцятирічна”, – продовжила “лекцію” викладач.

Вона зажадала, щоб дівчата «привели себе в порядок» і знайшли «пристойний одяг», інакше їх не пустять в школу. Ба більше, директор ліцею звернула увагу, що в однієї з учениць «виріс целюліт» і їй потрібно користуватися спеціальними засобами.

У поліції повідомили, що дізналися про булінг з боку керівниці навчального закладу під час моніторингу соцмереж. Правоохоронці провели перевірку, опитали постраждалих та очевидців цькування. Згодом на директора ліцею склали протокол за с. 173-4 КУпАП. Їй загрожує штраф у розмірі від 850 до 1 тис. 700 грн або громадські роботи від 20 до 40 годин.

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...