Кінець кар'єри: У Харкові звільнили начальника поліції разом з двома підлеглими, які каталися на вкраденому авто

У Харкові з посади звільнили начальника міського управління Нацполіції, а двох його підлеглих звільнили зі служби. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Харківської області, зазначають Патріоти України.

Наголошується, що звільнення пов’язані з гучним скандалом, коли двох поліцейських запідозрили у використанні викраденого авто. За словами постраждалого Максима Шкварка, машину йому так і не повернули. Він підозрює, що тепер, після того, як ситуація стала публічною, автомобіль можуть знищити.

«Коли я пішов до журналістів, я вже знав, що машини не буде…вона буде втоплена, спалена. Звичайно, у мене є надія, що вона десь стоїть, що вони побояkися її розбирати», – прокоментував Шкварко телеканалу« АТН-Харків ».

Раніше повідомлялося, що власник викраденого авто поскаржився на харківських поліцейських, які користувалися його авто. Чоловік намагався поговорити з ними, проте це ні до чого не призвело, і постраждалий написав заяву. У відповідь на це ДБР почало розслідування.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...