Кінець потепління: У неділю до України повернеться морозний січень (карта)

Найхолодніше буде на півночі країни. Опади затримаються лише на південному сході та в Криму.

Сьогодні, 2 січня, в Україні холоднішатиме. Стовпчики термометрів поповзуть вниз по всій країні, місцями вдень очікується "мінус". Опадів теж стане набагато менше - вони ще затримаються на південному сході та в Криму, зазначають Патріоти України.

На заході України сьогодні буде від -1° до +4°. Місцями показуватиметься сонце, проте в більшості областей буде похмуро. Без опадів.

На півночі України сьогодні буде найхолодніше. Тут вдень стовпчики термометрів покажуть -1°...-3°. Очікується невелика хмарність, без опадів.

Яка погода чекає на українців у перші вихідні 2022 року: прогноз на 1 і 2 січня (карта)

У центральних областях сьогодні опади можливі лише в Дніпропетровській області. Повітря протягом дня прогріється до -1°...+2°. Повсюдно очікується невелика хмарність.

На жителів східних областей сьогодні чекає температура від 0° до +2°. У Донецькій і Луганській областях очікується сніг.

На півдні України повітря прогріється до +2°...+4°. Опади очікуються в Запорізькій області та в Криму.

Погода в Україні 2 січня / фото УНІАН


Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...