Кінець відпустки став раптовим: У Кирилівці п'яний відпочивальник напав на поліцейського

У Кирилівці Запорізької області затримали жителя Полтавської області, який неадекватно поводився на базі відпочинку, а після затримання і взагалі напав на поліцейського, повідомляють Патріоти України з посиланням на поліцію Запорізької області.

У п'ятницю ввечері в поліцію звернувся директор однієї з баз відпочинку на косі Пересип і повідомив, що на базі один з відпочивальників перебуває в неадекватному стані, чіпляється до людей і провокує бійку. Правопорушник 1994 року народження і раніше притягувався до відповідальності за корисливі злочини. За даними медиків, чоловік перебував у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння. На зауваження поліцейських, що прибули, чоловік не реагував, перебував у збудженому стані і задирався до відпочивальників. Тому поліції довелося надіти на дебошира наручники і повезти до відділку.

Напад на поліцейського

Перебуваючи у відділку, під час складання адміністративного протоколу затриманий наніс співробітнику відділу реагування патрульної поліції тілесні ушкодження – удари ногою по тулубу. На місце події для потерпілого поліцейського була викликана "швидка", а потім сержант самостійно звернувся в лікарню у Мелітополі, де йому була надана медична допомога.

Порушника затримано, відкрито кримінальне провадження за фактом нападу на поліцейського. Буйному відпочивальнику загрожує до 5 років позбавлення волі.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...