Кінець всьому? Генпрокуратура поставила на паузу справу Гандзюк

16 липня Генпрокуратура зупинила досудове розслідування щодо підозрюваних в організації нападу на Катерину Гандзюк - Владислава Мангера і Олексія Левіна. І адвокати Мангера, і адвокати потерпілих хочуть оскаржити це рішення, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Слідство.інфо".

Генпрокуратура виокремила підозрюваних в одне провадження і зупинила його. Тому що Левін перебуває в розшуку і з ним неможливо проводити слідчі дії.

За версією слідства, Мангер разом із Левіним замовили нанесення тяжких тілесних ушкоджень Катерині Гандзюк, що спричинило її смерть. Зараз вони є головними підозрюваними у злочині проти херсонської активістки.

І представниця сім'ї Гандзюк, і захист Мангера підтвердили інформацію про призупинення розслідування. Обидві сторони заперечили проти такого рішення Генпрокуратури. Адвокати оскаржуватимуть постанову і вимагати, щоб провадження зупинили лише щодо Левіна, а справу Мангера передали до суду або закрили.

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...