Кіномачо під каблуком: Джонні Депп представив у суді докази того, що його била дружина

За словами адвоката Деппа, аудіозізнання Ембер Герд свідчить про те, що вона могла весь цей час прикидатися жертвою домашнього насильства.

Судові засідання у справі між колишнім подружжям Ембер Герд і Джонні Деппом тривають. Джонні, який недавно зізнався в тому, що Ембер Герд його била, приніс до суду багато аудіо і відеодоказів. Минулого тижня було оприлюднено аудіо розмови, в якій Герд зізнається в побоях, передають Патріоти України.

"Я била тебе ... Не знаю, що сталося. Але ти в порядку ... Прости, що не вдарила тебе по обличчю як слід. Якщо я кидала каструлями і сковорідками, то це ще нічого не означає... Боже, я іноді так злюся, що божеволію", - пояснила Ембер Герд на запису.
За словами адвоката Деппа, це аудіозізнання Ембер свідчить про те, що вона могла весь цей час прикидатися жертвою домашнього насильства. «Ці записи, що містять зізнання Ембер Герд в рукоприкладстві, ще більше викривають її містифікацію про домашнє насильство», - заявив адвокат Деппа.
Через кілька днів Депп приніс до суду 87 відеозаписів нападів на нього Ембер Герд. Депп звинувачує колишню дружину в тому, що вона нападала на нього і била його руками і ногами. Зазначимо, що Депп висунув звинувачення проти актриси в травні 2019 року. Він вимагає 50 млн доларів компенсації від Герд за те, що вона звинуватила його в домашньому насильстві.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...