Кінця світу не передбачається: У Єрусалимі в храмі Гробу Господнього зійшов Благодатний вогонь (відео)

Через карантин у церемонії брали участь лише кілька людей.

У Велику суботу 18 квітня у храмі Гробу Господнього зійшов Благодатний вогонь. Цього року через пандемію коронавірусу церемонія пройшла без паломників, передають Патріоти України.

Зазначимо, що за легендою, той рік, в який Благодатний вогонь не зійде на землю, буде останнім перед Страшним судом. Зазвичай вогонь швидко передається тими, хто перебуває у храмі, після чого його роздають паломникам біля храму. Цього року через карантин його мають доставляти до вірян різних православних країн за спеціальною процедурою.

Так, делегації прилетіли до Ізраїлю, але чекають на борту літаків. Представники їхніх церков присутні на церемонії сходження вогню. Вони мають привезти частину вогню у кортежі ізраїльської поліції до літаків делегацій.

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...