"Це світ, в якому ми всі ще живемо": Кіра Найтлі заявила, що проституція та моделінг - найприбутковіші жіночі професії

35-річна британська актриса Кіра Найтлі заявила, що заробити багато грошей можна тільки завдяки проституції та моделінгу. За її словами, на сьогоднішній день найбільше грошей дівчата можуть отримати виключно в цих сферах, передають Патріоти України.

"Як і раніше кар'єра номер один в світі. Єдина кар'єра, де жінка може заробити більше чоловіка – це моделінг. Або проституція. І це все, що можна сказати молодим дівчатам. Те, як ви виглядаєте, важливіше того, що ви хочете сказати або про що думаєте. І це світ, в якому ми всі ще живемо", – зазначила знаменитість.

Також актриса зізналася, що більшу частину своїх грошей вона заробила завдяки моделінгу в Chanel. Вона назвала об'єктивацію жінок жахливим явищем, однак зазначила, що задоволена заробленими коштами і своїм нинішнім способом життя.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...