"Кішка" та "Сенсей" більше не воюють: У мережі повідомили про загибель найманців "ДНР" на Донбасі (фото)

Дані про обох загиблих є в базі сайту «Миротворець».
"Кішка" та "Сенсей" більше нікого не потурбують. Ілюстрація: соцмережі.

У соцмережі опублікували фото чергових загиблих на Донбасі в зоні ООС членів НЗФ. Про це повідомив в Twitter блогер Necro Mancer, опублікувавши відповідні знімки, передають Патріоти України.

За інформацією, Угольська (Прокіна) Катерина Миколаївна з позивним «Кішка», народилася 19.06.1986 в Донецькій області в м Зугрес. Загинула 31.03.2019 (обставини смерті вимагають уточнення).
Ще один член НЗФ Солощенко Олексій Іванович «Сенсей», народився 27/11/79 м в Донецьку. Загинув 08/01/19 (обставини смерті вимагають уточнення). Дані про загиблих є в базі сайту «Миротворець».

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...