Кіт грає на піаніно кожен раз, коли хоче їсти - і це чудова альтернатива нявканню (відео)

Кіт навчився грати на іграшковому піаніно, щоб повідомляти господарям, коли він голодний. 7-річному Вінслоу подарували інструмент, щоб відучити від гучного настирливого нявкання, і він добре засвоїв уроки музики, передають Патріоти України.

"Він постійно бігав і кричав, і я подумала: "Це нікуди не годиться". Він був буйним кошеням і перетворився на хаотичного джентльмена, - розповіла виданню The Independent власниця кота Кейт Нікс. - Фортепіано - ще один спосіб спілкування, тому він тепер не волає нестямно".

Вінслоу було 8 тижнів, коли господиня знайшла його в саду за будинком. Малюк був дуже войовничим і намагався битися з собакою. "Він був у шрамах, весь в багнюці, нам довелося вчити його їсти сухий корм, і у нього був важкий випадок стригучого лишаю", - згадує господиня.

Нікс - музикант, і в її квартирі стояло крихітне піаніно, яке вона купила в школі. Маленький Вінслоу відразу ж почав проявляти до інструменту інтерес: натискав на клавіші, чув звук і намагався знайти, звідки він виходить. "Я вирішила скористатися його цікавістю і отримати з цього користь, - розповіла вона. - Тепер він грає на піаніно коли ми на кухні, і він знає, що може отримати щось смачне. Але взагалі це його сигналізація. Він використовує його, щоб привернути увагу, коли потрібно почистити лоток. Вінслоу запам'ятав, що я хвалю його, коли він натискає на клавіші, тому робить це, коли дійсно чогось хоче".

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...