Кіт випадково спалив будинок хазяйки, поки вона прибирала

У Великій Британії через грайливого кота спалахнув будинок. Жінка вирішила почати прибирання та запалила свічку, яку тварина випадково перекинула. Про це пише mirror.co.uk, передають Патріоти України.

Інцидент стався у місті Бутл. Таш Лайалл розповіла, що в суботу вона займалась звичними справами: прибирала дім та вирішила запалити свічку. "Я спустилася вниз, щоб приготувати каву, і приблизно через десять хвилин почула, як мій партнер гукає мене. Весь верхній поверх був повний диму", - згадує жінка.

Таш, яка має двох котів, вважає, що одна з тварин перекинула свічку. Вона розповіла, що вогонь дуже швидко поширювався. Жінці вдалось вибігти з будинку, прихопивши зі собою котів.

Жінка каже, що їй було дуже соромно перед сусідами, оскільки така необачність спровокувала пожежу, проте люди їй допомагали до приїзду рятувальників. Згодом пожежники ліквідували займання, проте будинок зазнав великих пошкоджень. Тепер друзі потерпілої збирають гроші, щоб допомогти їй відновити помешкання.


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...