Клара вкрала... смартфон: У Києві впіймали зухвалих вуличних злодійок (фото)

У Солом'янському районі Києва банда злодійок вкрала у дівчинки-підлітка телефон. Про це повідомляє ресурс "Київ Оперативний" в Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Інцидент стався на вулиці Солом'янській. Там злодійки вибрали собі в якості жертви дитину. Вони підійшли до дівчинки і забрали у неї iPhone. Поліцейським, які стали свідками інциденту, оперативно вдалося затримати зловмисниць. Ними виявилися:

  • Горват Єлизавета Іванівна, 1980 року народження, раніше двічі судима за крадіжки;
  • Горват Валерія Іванівна, 2000 року народження, раніше судима за крадіжку;
  • Горват Клара Бейлівна, 2000 року народження, раніше судима за крадіжку;
  • Ракоші Єлизавета Русланівна, 1999 року народження, раніше двічі судима за крадіжки;
  • Данов Аманда Бейлівна, 2002 року народження;
  • Данов Клавдія Бейлівна, 1999 року народження, раніше судима за крадіжку.

Всі приїхали в столицю з окремого хутора в місті Берегово. За цим фактом Солом'янським УП відкрито кримінальне провадження за статтею "грабіж". Горват Валерію і Данов Аманду затримали в порядку статті 208 КПК України. Зараз вони знаходяться в ізоляторі.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...