"Клялася в любові до України": Хореограф Кот розповів про цинізм зрадниці Денисової

Зрадниця Тетяна Денисова, яка до повномасштабного вторгнення була улюбленицею українців, стверджувала, що її дім в Україні. Ось тільки через кілька днів після нападу Російської армії поїхала в Росію, передають Патріоти України.

"Ще за день до вторгнення ми разом працювали на зйомках проекту "Танці. World Of Dance " - були членами журі. І саме через неї цей проект не вийшов в ефір у такому вигляді, як планувався. Журі вирізали з програми через присутність Денисової. Мені дуже шкода, що глядачі не побачили програму в повному обсязі, тому що проект планувався дуже крутим", - розповів хореограф Євген Кот.

Він вказав на цинізм Денисової, яка після ракетних обстрілів втекла в країну-агресорку. "На зйомках вона мені говорила: "Нарешті я вдома" - і у мене було відчуття, що вона говорить це дуже щиро. А зараз сприймаю ті слова як вищий ступінь цинізму, тому що в перші дні Великої війни вона, пробувши кілька днів під ракетними обстрілами, втекла через Європу в Росію і сіла там в журі одного з танцювальних проектів", – поділився хореограф.

За його словами, йому дуже неприємно, що Денисова виявилася зрадницею, адже вона була його викладачем у вузі. "Я її дуже поважав і любив. А тепер вона для мене ніхто і звуть її ніяк. Не хочу навіть шукати виправдань тому, що вона зробила. У мене летять ракети, а вона заробляє в Москві гроші, платить з них податки на ці ракети. Вона така ж вбивця, як більшість росіян, які підтримали війну проти нас", - заявив Кот.

Тетяна Денисова - від улюблениці до зрадниці

Тетяна Денисова довгий час працювала в українському проекті "Танцюють всі", але в 2016 році стала наставником і хореографом російського шоу-проекту "Танці" і працювала там п'ять років, після чого повернулася в Україну.

Варто відзначити, що ще в 2011 році Денисова в Києві вийшла заміж за співака Олександра Кривошапка, який молодший за неї на 12 років, але шлюб був недовгим. Після повномасштабного вторгнення агресора Денісова втекла до Росії.

Джерело: Обозреватель

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...