Бережіться, втрапити в халепу може кожен: Клієнти масово скаржаться на блокування карт "ПриватБанком"

ПриватБанк, який зараз серйозно втрачає прибуток, масово блокує карти своїх клієнтів і залишає їх без грошей. Найчастіше це відбувається після спроби обміняти криптовалюту. Про це повідомляє "Дніпровська панорама", передають Патріоти України.

"Державний Приватбанк заблокував карти клієнтки із фінансами на загальну суму 23 тисячі грн на... 120 днів! Точних термінів блокування не називають, а причини - не коментують. За словами самої клієнтки, арешт рахунків пов'язаний з її діяльністю - продажем криптовалюти", - йдеться в повідомленні.

На жаль, статус криптовалюти в Україні не відрегульований. Транзакції з нею підпадають під широке визначення "підозрілих фінансових операцій". Це ж стосується переказів з інших країн.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...